Курс српског као страног језика

Српски као страни језик

 

Институт за стране језике је прва институција на овим просторима која је почела са наставом српског као страног језика, а више десетина хиљада задовољних страних полазника који нас својим искуством учења на Институту за стране језике и својим утисцима препоручују, наша су најбоља референца. Преко 30 000 страних студената учило је српски језик у Институту, а уџбеници српског језика Института за стране језике користе се на 27 универзитета у свету.

У оквиру наставе српског језика за странце организују се следећи течајеви:

На крају течаја полаже се испит и додељује диплома.

Упис

Упис на курсеве српског као страног језика траје током целе школске године.

У складу са уредбама Владе Републике Србије и тренутном епидемиолошком ситуацијом, у могућности смо да вам понудимо две опције наставе страних језика.

  • да похађате класичну наставу на свим нашим локацијама и у просторијама Института на којима гарантујемо препоручену здравствено-безбедносну раздаљину од 1,5 м између присутних у учионици.
  • да похађате онлајн наставу на професионалној платформи Webex Meetings, која је једна од најбезбеднијих и yједно веома једноставних опција за учење на даљину.

Институт за стране језике организује курсеве српског језика за фирме. Ови курсеви се одржавају на локацијама Института или у просторијама фирме, према договору.

Сва додатна обавештења о курсевима српског језика за странце позовите:

Секретаријат – Андреј Златковић ☎️ 062 806 1412; Босиљка Ђерковић ☎️ 062 806 1374;

Захтев за понуду за фирме можете упутити на office@isj.rs.

Испити за проверу знања српског језика врше се на нивоима A1, A2, B1, B2 и C1 .