Течајеви за одрасле

Драги полазници,

Срећни смо што поново можемо да Вас позовемо да заједно учимо и да се дружимо.

У складу са уредбама Владе Републике Србије и тренутном епидемиолошком ситуацијом, у могућности смо да вам понудимо две опције наставе страних језика.

  • да похађате класичну наставу на свим нашим локацијама и у просторијама Института на којима гарантујемо препоручену здравствено-безбедносну раздаљину од 1,5 м између присутних у учионици.
  • да похађате онлајн наставу на професионалној платформи Webex Meetings, која је једна од најбезбеднијих и yједно веома једноставних опција за учење на даљину.

 

Да вас подсетимо:

– Течајеви Института су усклађени са европским стандардом (CEF)

– У нашој понуди су: енглески, немачки, италијански, француски, шпански, грчки, руски, арапски, кинески, српски као страни језик и остали језици, у складу са потребама и захтевима наших клијената

– ИСЈ је овлашћени центар за припрему и полагање међународно признатог испита из енглеског језика TOEFL испита из енглеског језика.

– ИСЈ овлашћени центар за припрему и полагање TELC испита из немачког језике.

– Постоји могућност полагања испита на захтев

– ИСЈ има широку мрежу корпоративних клијената и дугогодишње искуство у ради са фирмама, амбасадама, државним и међународним институцијама.

– ИСЈ је партнер Британском савету у оквиру Addvantage програма за полагање Cambridge испита и има статус Tier 1, због чега наши полазници који се код нас припремају за овај испит имају посебне попусте при полагању испита: FCE, CAE, CPE, IELTS

– У настави користимо претежно сопствене уџбенике које си писали наши професори, поред уџбеника иностраних издавача који се користе на вишим нивоима и специјализованим курсевима.

 

Информације:

Централа Института: 011/2623-022; 2623-034; 2623-078

Секретаријат Центра за одрасле: 011/ 2625 427

Координатор Центра за одрасле: Јелена Рашић 062 806 1347

или нам пишите на office@isj.rs

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА:
На основу ваших многобројних молби и захтева, Управни борд Института је донео одлуку о одлагању почетка наставе за недељу дана, тако да уместо 14. , са наставом крећемо од 21. септембра.

 

Захвални смо вам на поверењу које нам преко шест деценија yказујете .

Пре свега, желимо вам добро здравље, а успех у учењу ћемо постићи  заједно.

Ваша Кућа од речи