Курсеви за фирме

Институт за стране језике већ дуже од две деценије континуирано сарађује са многим институцијама и компанијама у погледу језичке обуке. У протеклом периоду били смо у прилици да упознамо различите потребе које се увек изнова намећу, те да нашим клијентима увек изађемо у сусрет у складу са новим захтевима које намеће тржиште. Као кућа, спремни смо да пружимо потпуну подршку у стицању знања страних језика и његовом усавршавању, као неопходном предуслову за успех у било којој врсти бизниса.

 

У складу са уредбама Владе Републике Србије и тренутном епидемиолошком ситуацијом, у могућности смо да вам понудимо две опције наставе страних језика.

  • да похађате класичну наставу на свим нашим локацијама и у просторијама Института на којима гарантујемо препоручену здравствено-безбедносну раздаљину од 1,5 м између присутних у учионици.
  • да похађате онлајн наставу на професионалној платформи Webex Meetings, која је једна од најбезбеднијих и yједно веома једноставних опција за учење на даљину.

 

ЗА КОРПОРАТИВНЕ КЛИЈЕНТЕ УПИС ЈЕ УВЕК У ТОКУ.
Настава се организује и ван Београда. Сва додатна обавештења о курсевима страних језика за фирме могу се добити на телефоне:

Централа Института: 011/2623-022; 2623-034; 2623-078

Секретаријат Центра за одрасле: 011/ 2625 427

Координатор Центра за одрасле: Јелена Рашић 062 806 1347

Захтев за понуду проследити на:
office@isj.rs

Додатна понуда за фирме

  • Праћење потреба језичког развоја у фирми и израда најефикаснијег језичког плана за запослене (у погледу нивоа, избора језика, ритма учења). Помоћ у дугорочном планирању језичког напретка.
  • Помоћ запосленима код припрема за излагања, презентације и остале прилике у којима је потребно представити одређени материјал на страном језику.