Литерарни конкурс за децу од петог до осмог разреда основне школе

Институт за стране језике организује литерарни конкурс за најбољу кратку причу на енглеском језику на тему A sentence I will never forget“.

Прича би требало да садржи 80-100 речи (за ученике петог и шестог разреда), односно 100-120 речи (за ученике седмог и осмог разреда). Оквиран план за причу су одговори на следећа питања: Where did you read that sentence?/Who did you hear it from? How did you feel then? Why do you think you will always remember it?

Пријаве слати на marketing2@isj.rs од 1. до 31.маја 2019. године. Уколико се дете индивидуално такмичи, на пријави обавезно навести име и презиме детета, разред и школу које дете похађа. Уколико се такмиче одељења, навести разред, одељење, име школе и наставника енглеског језика. Побеђује одељење са највећим бројем успешних радова.

Наградни фонд укључује дипломе, мајице, учешће у летњој школи енглеског језика и бројним креативним радионицама које се током јуна организују у седишту Института у Јовановој. За наставнике је предвиђено учешће на семинару и свечаној прослави поводом дана Института.

Више информација о конкурсу и Институту можете добити на телефон 011/2623-022.