И овог лета путујте са нама!

Енглеска 2017.

Школа Duke of York je чувени камп у Кенту, смештен 3 км од центра Довера. Сам Довер je одувек био важно место за све људе који долазе и одлазе из Британије јер се налази на најужем делу Ламанша одакле се пружа поглед ка Француској. Окружен је високим стрмим литицама (белим клифовима ) познатим као „Бели клифови Довера“.
Школа Duke of York je удаљенa непуна два сата од Лондона и Брајтона. Има традицију дугу 200 година и савремене могућност за учење језика. Деца узраста до 10 година су одвојена у групним активностима од старијих полазника. Ђаци су смештени у затвореном школском кампу који обухвата: учионице, спортску халу, фитнес салу, зид за слободно пењање и базен као и – трпезарију и смештајни део.

Њујорк 2017.

Велика јабука, Град који никада не спава, Главни град света – неки су од надимака Њујорка, једног од највећих центара финансија, политике, забаве и културе. Град у коме је седиште Уједињених нација, међународних корпорација, музеја, галерија и берзи је највећи град у САД-у. Његово уже градско језгро чини 5 градских области: Бруклин, Бронкс, Квинс, Стејтен Ајланд и Менхетн од којих би свака била велеград да се не налази у Њујорку. Наша школа је смештена у централном делу Менхетна ( Midtown Manhattan) у близини Централ парка и пружа могућност да поред учења и усавршавања језика доживите Њујорк на начин прилагођен вашем узрасту. Тајмс Сквер, Кип слободе, Централ Парк, Бруклински мост, Пета авенија, Вол Стрит само су неки од симбола Њујорка које ћете видети током боравка.

Француска 2017.

Смештен између Нице (удаљеност 20 км) и Кана (удаљеност 12 км), Антиб је једно од најпознатиjих летовалишта на Aзурној обали, са 25 км дугачким пешчаним и шљунковитим плажама. Tо је стари средњовековни градић који је успео да oчува атмосферу и грађевине из различитих епоха. LYCEE HORTICOLE CAMPUS је модернa школа окружена великим вртом. Ђаци су смештени у згради школе гдe се налазе joш и трпезарија, учионице, амфитеатар, интернет учионица и ТВ сала. Окружени лепотом Француског пејзажа, ђаци уче језик по савременим наставним методама. У оквиру кампа налазе се терени за мали фудбал, кошарку и одбојку, као и базен.

Малта 2017.

До Малте, смештене у срцу Медитерана, кроз историју су стизали разни освајачи. Због богате историје, узбудљивих излета, дивних плажа и енглеског језика, Малту током лета све више посећују млади. АМ школа енглеског језика налази се у Слиеми и једна је од најстаријих школа језика на Малти, са потребним акредитацијама. АМ школа је у непосредној близини хотела у коме су ђаци смештени. Хотел је на самој обали са погледом на Валету, главни град Малте удаљен само 7 км.

Копаоник 2017.

Институт за стране језике организује летњи течај енглеског језика за све љубитеље природе. Посебно стручно осмишљен едукативно-рекреативни садржај, часови језика, спортске активности, школа у природи и забавне вечерње активности гарантују одличну забаву и одмор.

Аустрија 2017.

Беч – широм света позната метропола у којој можете да се провозате и фијакером. Град уметности, културе и музике чији је центар (Inner Stadt) уврштен у Листу места светcке баштине због бројних споменика, барокних палата и паркова. Беч је некадашњи царски град у којем се данас преплићу традиционално и модерно. То је град који ће вас очарати шармом и раскоши. Школа ActiLingua престижна је приватна школа коју је основала Марија Терезија. Ова школа је лидер у раду са полазницима којима немачки језик није матерњи. Један део кампуса заузимају пространи парк и спортски терени – фудбалски терен, терен за одбојку на песку и тениски терени. Удаљена је петнаест минута од срца града.

Галерија

Драмске и креативне радионице

Институт за стране језике организује велики број креативних радионица.

Сазнај више

Образовни туризам

Институт за стране језике организује велики број образовних путовања

Сазнај више