Течајеви за одрасле

У току је упис на ИНТЕНЗИВНЕ ТЕЧАЈЕВЕ:
  •  групне и  индивидуалне;
  •  класичне и онлајн;
  •  опште и специјализоване

Флексибилност у избору теpмина, рад у малим групама, настава прилагођена потребама и интересовањима полазника, консултације са професором… и увек разлог више да уђете у Кућу од речи!

Унапредите своје знање из енглеског, немачког, италијанског, француског, шпанског, руског, кинеског, српског као страног и других језика.

За све додатне информације, позовите нас или нам пишите:
Централа: 2623-022; 2623-034; 2623-078;
Секретаријат за одрасле: 2625-427;
Координатор за наставу – Јелена Рашић   062 806 1347
имејл: office@isj.rs

——————————————

Да вас подсетимо:

– Течајеви Института су усклађени са европским стандардом (CEF)

– У нашој понуди су: енглески, немачки, италијански, француски, шпански, грчки, руски, арапски, кинески, српски као страни језик и остали језици, у складу са потребама и захтевима наших клијената

– ИСЈ је овлашћени центар за припрему и полагање међународно признатог испита из енглеског језика TOEFL испита из енглеског језика.

– ИСЈ овлашћени центар за припрему и полагање TELC испита из немачког језике.

– Постоји могућност полагања испита на захтев

– ИСЈ има широку мрежу корпоративних клијената и дугогодишње искуство у ради са фирмама, амбасадама, државним и међународним институцијама.

– ИСЈ је партнер Британском савету у оквиру Addvantage програма за полагање Cambridge испита и има статус Tier 1, због чега наши полазници који се код нас припремају за овај испит имају посебне попусте при полагању испита: FCE, CAE, CPE, IELTS

– У настави користимо претежно сопствене уџбенике које си писали наши професори, поред уџбеника иностраних издавача који се користе на вишим нивоима и специјализованим курсевима.