Течајеви за одрасле

Упис на редовне течајеве за одрасле почиње 1. фебруара 2021. године,

а настава креће 17. фебруара.

 

У складу са уредбама Владе Републике Србије и тренутном епидемиолошком ситуацијом, у могућности смо да вам понудимо две опције наставе страних језика:

– да похађате класичну наставу на свим нашим локацијама и у просторијама Института на којима гарантујемо препоручену здравствено-безбедносну раздаљину од 1,5м између присутних у учионици.

– да похађате онлајн наставу на професионалној платформи Webex Meetings, која је једна од најбезбеднијих и yједно веома једноставних опција за учење на даљину.

Течајеви су у потпуности прилагођени вашим потребама и намерама, по свим параметрима, које заједно усаглашавамо: фонд часова, динамику, програм и план наставе за планирани језик и ниво. Постоји могућност за групну, индивидуалну и полуиндивидуалну наставу коју изводе наши дипломирани филолози.

За све додатне информације можете позвати:

Централа:  2623-022; 2623-034; 2623-078;

Секретаријат за одрасле:  2625-427;
Координатор за наставу – Јелена Рашић   062 806 1347;
или нам пишите на  office@isj.rs

Захвални смо вам на поверењу које нам преко шест деценија yказујете.

Пре свега, желимо вам добро здравље, а успех у учењу ћемо постићи заједно.

Ваша Кућа од речи

 

*****************

Да вас подсетимо:

– Течајеви Института су усклађени са европским стандардом (CEF)

– У нашој понуди су: енглески, немачки, италијански, француски, шпански, грчки, руски, арапски, кинески, српски као страни језик и остали језици, у складу са потребама и захтевима наших клијената

– ИСЈ је овлашћени центар за припрему и полагање међународно признатог испита из енглеског језика TOEFL испита из енглеског језика.

– ИСЈ овлашћени центар за припрему и полагање TELC испита из немачког језике.

– Постоји могућност полагања испита на захтев

– ИСЈ има широку мрежу корпоративних клијената и дугогодишње искуство у ради са фирмама, амбасадама, државним и међународним институцијама.

– ИСЈ је партнер Британском савету у оквиру Addvantage програма за полагање Cambridge испита и има статус Tier 1, због чега наши полазници који се код нас припремају за овај испит имају посебне попусте при полагању испита: FCE, CAE, CPE, IELTS

– У настави користимо претежно сопствене уџбенике које си писали наши професори, поред уџбеника иностраних издавача који се користе на вишим нивоима и специјализованим курсевима.